Smart Business.

Smart business is onze term voor de mix van technologieën die we gebruiken om (bedrijfs)processen te automatiseren en slimme machines/apparaten te maken met behulp van IoT, intelligente PLC-automatisering, Vision (AI) en Edge, samen met goede fundamentele softwareontwikkeling. Digitaal transformeren van organisaties. Zo kan je het ook noemen. We doen dit voor verschillende sectoren. Denk maar aan “Industrie 4.0, Smart Logistics, Smart Manufacturing, Smart Port, Automotive, Smart Utilities”.

One-stop-shop

Slimme automatisatie

Een brug maken tussen de fysieke en de digitale wereld door gebruik te maken van slimme technologie en software. Dit is voor ons “slimme automatisatie”.

Binnen Aptus hebben we heel wat expertise om bedrijfsuitdagingen aan te pakken. Op basis van onze ervaring en hands-on aanpak zijn we in staat om complexe en uiteraard ook minder complexe processen te digitaliseren.

Als het nu gaat om machinedata uit te lezen, pompen aan te sturen, beelden te vertalen naar inzichten, voorspellingen van wachtrijen te doen tot zelfs het bouwen van slimme showroom-kasten. Je bent bij ons aan het juiste adres!

Business applicaties

Software overspoelt de wereld. Vrijwel iedere onderneming krijgt met software te maken. Onze rol is om software te ontwikkelen voor ons klanten waarbij steeds aandacht geschonken wordt aan enerzijds het type software (volledig op maat, mobiel, web, low-code en zelfs no-code) en anderzijds de volledige uitwerking van A tot Z. Van design tot productie met bijhorende support en onderhoudsdiensten.

Is het voor onze klant nog niet allemaal duidelijk vanaf het begin dan werken we heel graag in korte interaties (of sprints) om zo efficiënt mogelijk tot een duidelijke oplossing te komen.

Slimme toestellen

Toestellen, dat is onze generieke benaming voor zowel kleine als grote machines, apparaten, producten. “Smartness” is een hot-topic in deze wereld.

Onze klanten zijn enerzijds productbedrijven die al jarenlang goed zijn in wat ze doen, namelijk machines/producten bouwen. Anno 2020-2030 wordt nagedacht om die toestellen slim te maken, data te verzamelen en nieuwe diensten en inzichten te ontwikkelen.

Anderzijds hebben we ook klanten waar wij een belangrijke rol spelen in de effectieve ontwikkeling van een nieuw product. Daarbij zetten we onze tech-teams in om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen.

Uw bedrijf slimmer maken? Laat ons even sparren

Enkele van onze "Smart Business" projecten

Let’s talk!

Jo Coenen
Smart Business Sales & BDM
+32 497 37 40 98
jo@aptus.be