Aptus op de trefdag Digitaal Vlaanderen

Op 26 november 2020 is het opnieuw zover, de 'Trefdag Digitaal Vlaanderen'. Met Aptus helpen we reeds verschillende lokale overheden dus kunnen we daar uiteraard ook niet ontbreken. We presenteren er samen met onze klant Limburg.net onze 2 cases in een video/podcast interview.

Hoe kan je ons vinden?

ls u in de virtuele lobby bent, klikt u op CRONOS Public Service Logo. Nu ben je in de virtuele kamer van Cronos. Klik op het Aptus Logo en klik op "Let's Talk". We zien elkaar 'Live' via een Microsoft Teams video-call. Authier en Jo staan te popelen om jullie beter te leren kennen 😉 (ps: ons zusterbedrijf Suivo is ook aanwezig. Op zoek naar een slim IoT asset management platform? Zeker eens checken!)


De Trefdag

In het auditorium van Informatie Vlaanderen en het auditorium voor partners vinden de live sessies plaats. Maar er is nog veel meer te zien.

Er zullen 8 zalen zijn:

  1. Auditorium Informatie Vlaanderen: praat met collega's, volg de live sessies, bekijk de video's en luister naar hun podcasts.
  2. Stad Gent: dompel uzelf onder in het ICT-ecosysteem van de stad Gent
  3. Cronos Public Services: ontdek wat Cronos Public Services kan doen voor onze digitale samenleving (Hier is ook Aptus te vinden)
  4. Microsoft-Village: bezoek Microsoft-partners en bekijk hun videoboodschappen
  5. Sandbox Vlaanderen: ontdek de innovatieve ideeën van deze start-ups en volg hun showcases van 14.00 tot 15.30 uur.
  6. Beursvloer: bezoek onze partners en netwerk met hen en elkaar
  7. Auditorium Partners: volg de live-sessies van de partners
  8. Bibliotheek: alle video's en podcasts van de Ontmoetingsdag verzameld op 1 plaats

Schrijf je nu in

https://overheid.vlaanderen.be/tdv2020-programma-inschrijven#inschrijven

Meld u aan via bovenstaande link. Na validatie ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Enkele dagen voor het evenement sturen wij u een herinnering met een persoonlijke link naar het congresplatform. Met deze link kunt u direct een kijkje nemen. Misschien wil je je profiel aanpassen en je avatar kiezen. Je ziet je avatar ook in de lobby. Wie weet vind je daar al andere nieuwsgierige mensen...

Ook interessant