Slimme technologie, onze passie.

We zijn een technologie partner die de brug bouwt tussen de fysieke en de digitale wereld. Ieder project is voor ons uniek waarbij we er vanaf het eerste moment voor de volle 100% voor gaan. Geen uitdaging is ons teveel. Dankzij ons topteam slagen we erin om mooie referenties op te leveren waar we verdomd trots op zijn.

Het ontstaan

Aptus kwam tot leven eind 2014 door Alexander en Frederik. 2 gedreven kerels die de wereld (of toch eerst Vlaanderen om te beginnen) slimmer en geconnecteerd wilden maken. Gestart door deze 2 heren in het mooie Business Center Stede 51 te Harelbeke.

Flash forward, enkele jaren later. Aptus is een bloeiende onderneming geworden met een team gepassioneerde dames en heren die met dezelfde goesting verder bouwen aan de originele missie.

Duurzaam ondernemen

Aptus gelooft heel sterk in het verhaal van duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen. Daarbij richten we ons (uiteraard) op de economische prestaties (profit), maar we doen dat met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet): de triple-P-benadering.

Één van de initiatieven waar we sterk op inzetten in functie van “planet” is bijvoorbeeld een groen wagenpark. Aptus’ers worden sterk aangeraden om een groene bedrijfswagen te nemen waarbij de volledige praktische kant rond laden e.d. op ons wordt genomen (laadpalen op het werk, thuisladen, ..).  De Aptus kantoren zijn ook voorzien van zonnepanelen waarbij we onze impact op het klimaat zo laag mogelijk proberen te houden. De komende jaren willen daar nog veel verder in gaan.

De Aptus cultuur

We zijn een team van heel verschillende mensen. Maar wat we allemaal gemeen hebben is dat we gepassioneerd zijn over ons werk en een verschil willen maken.

We geloven heel sterk in het people-first principe. Bij Aptus creëren we een omgeving waar we stimuleren om iedere dag een betere zelf te worden. Is het nu als techneut, sales, marketing, analist, .. doesn’t matter. Hoe beter je zelf wordt, hoe beter en efficiënter we oplossingen voor onze klanten en onszelf kunnen bouwen. Dit is nu net waar het allemaal om draait. Happy people, happy customers.

Onze 7 waarden

1. Transparantie
Je deelt wat je doet, wat lukt en niet lukt.
2. Eerlijkheid
Je bent altijd eerlijk tegen je collega’s, klanten.
3. Verantwoordelijkheid en eigenaarschap
Je bent toegewijd en verantwoordelijk voor je eigen werk.
4. Innovatie
Je herdenkt continue waar je mee bezig bent.
5. Passie
Je wil van Aptus een succes maken en inspireert anderen.
6. Nieuwsgierigheid
Je leert snel en hebt een gezonde nieuwsgierigheid.
7. Impact
Je werkt bij Aptus om een impact te hebben.

The dream team

Frederik
CTO
Alexander
CEO
Toon
Designer
Marvin
Hardware engineer
Dean
Architect
Kris
Architect
Thomas
AI engineer
Sander
Developer/analyst
Authier
Sales & BDM
Luïs
Developer
Robin
Backend & cloud
Milenka
Developer
Lore
Community manager
Jo
Sales & BDM
Office Dog
Public Relations